måndag 26 januari 2009

Paddling i Kaneohe Bay

Förlåt för att jag inte bloggar så ofta som jag borde, men nu jäklar kommer det komma upp en hel drös bilder, flera dagar i sträck, så håll till godo :) Här är lite bilder från när jag och Dorian var ute och paddlade i Kaneohe Bay förra veckan. Det var fantastiskt roligt och vackert, och jag såg nästan en jättesköldpadda.

Proffset in action:


Vi paddlade ut till en liten "ö". Eller åtminstodne ett väldigt grunt område, mitt ute i havet. Där hade folk fest, spelade musik osv.:


Du ser, det var inte djupt:


Hade Dorians undervattenskamera med oss, alla bilderna är från den:


Vatten är viktigt, sitter mitt i kajaken:


Dorian är en jäkel på att paddla:


Vi slog läger på en ö en bit ut:


Mycket liten, men häftig ö. Massa olika landskap, på den lilla ön:


Jag promotar en stor bit korall:


Lunch:


Stor spindel vi hittade. Till skillnad från Australien, finns det inga giftiga djur på Hawaii:


Det kommer komma upp mycket bilder de följande dagarna, så glöm inte kolla bloggen :)

Peace

Inga kommentarer: