torsdag 15 januari 2009

Quakes and visas

Livet rullar på som vanligt här på Hawaii. Igår fick jag mitt visa! 6 timmar tog det innan det blev godkänt. Och till mig sa dom allt mellan 1 och 5 veckor :P Jaja, det var ju skönt i alla fall, nu kan jag åka tillbaka när jag vill. Jag tror att jag kände ett jordskalv igår. Jag är inte säker, men vet inte vad annars det kan ha vart. Jag låg på golvet, dorian har inga möbler än, och kände hur det darrade till. För en sekund trodde jag att jag var på en båt, som satte på motorn, eller liknande? Men nej, det måste ha vart ett jordskalv :)

Hawaii är ju en enda stor vulkanisk bergskedja (Vilken bergskedja är inte det?), och på Big Island finns en av de enda ställena i världen, där man faktiskt kan se lava rinna ut i havet. Kolla på kartan nedan, och glöm inte att klicka för större bild. Jag bor ju på ön Oahu, och alla de Hawaiianska öarna är ju bara toppen på en gigantisk bergskedja. Hawaii är jordens nyaste "land".Nu skall jag bada i poolen :) Peace

1 kommentar:

Edwards sa...

Haha, va fan! 6h! Kom hit nu sa vi kan jobba. Jag vill plocka cherries med T-Bone pa tazzie...!