fredag 27 februari 2009

Lagesrapport:

Usch. Forlat for att det inte bloggas nagot vidare aktivt har, men det ar som vanligt, en hel massa pa gang. Jag hinner ju inte lagga upp bilder, vilket ju ar himla trakigt, men jag skall anstranga mig for att fa laggt upp nagra sa snart som mojligt. Sa ni kan ju forvanta er nagra bilder inom en overblicklig framtid. Salange kommer en lagesrapport:

Jag kanner mig inte helt stabil for tillfallet. Jag brukar vanligtvis ha ganska bra kolla pa vad och vart jag vill, hur jag vill det och nar osv. Eller det brukar jag val inte, men pa mitt satt ni vet. Inte nu inte, nu har jag ingen aning. Vad skall jag gora har i Australien, hurlange skall jag vara kvar, och varfor?

Jag vet inte...
Jag vet att om jag kommer hem, sa kommer jag vara hemma i en vecka eller tva, sedan bara vilja tillbaka, eller nagon annan stans. Anda langtar jag hem nu... Och vad skall jag gora nar jag kommit hem? Ingen aning.

Men sjalvklart vet jag varfor jag ar har! Jag har lart mig mer pa den har resan an vad jag har pa hela min gymnasietid. Jag har ju kul nastan 99% av tiden, och traffar nya manniskor och vanner.

Sa sa farligt ar det ju inte. Jag haller pa att velar, men det ar val nagot sant har som planeringen ser ut just nu iaf:

Nu: Jobba 20 timmar varje helg, forsoka tjana lite pengar for att... resa?
April?: Salja vanen efter Easter Confest (Festival runt pask), sedan resa nagonstans i Australien via flyg, typ vastra, eller norra.
Maj?: Hem?
Juni: London?
Augusti: Burning man (Festival i Usa) med Anton, Rebecca och John. (Kanske borde prata med dem forst?)
September: Flytta till VastIndien?

Haha.. Valdigt losa planer, men altid nagot. Ok, sa glom inte att det kommer upp bilder snart.. Om inte innan sa efter helgen.

Puss allihopa, och ora er inte for mig.

Inga kommentarer: