fredag 6 februari 2009

Tjohoooo!

Hej alla! Jag är i Hervey Bay, jag har i stort sett inga pengar = inga internetcafén. Därför är det lite tyst på bloggen. Men det får ni stå ut med, i alla fall ett litet tag till.

Som sagt så är jag i Hervey Bay tillsammans med Oscar och Hayley, tjejen vi träffade på festivalen confest. Vi har kanske hittat jobb i ett ställe som heter Bunderberg, på en frukfarm, men det är inte säkert än. Fiskjobbet verkar inte aktuellt, då vi inte får kontakt med de personer vi behöver.

Där har ni en kort sammanfattning, jag har inte tid att skriva mer, då vi sitter i vanen mitt på gatan och har tjuvat någons olåsta trådlösa internet. Måste dra!

Peace!

1 kommentar:

Anonym sa...

Gå in på hostelen i Bundaberg och fråga efter fruktplockning och ni kan få jobb dagen efter. Ni kanske måste bo på hostelet men ring och fråga iaf. Jag stod ut i Bundaberg i 13 dagar min kille i tre månader så lycka till.
Fesk Hanna