söndag 15 mars 2009

Teckning

Jag har aldrig vart bra på att teckna eller rita, jag har aldrig gett det en chans. Men helt plötsligt finner jag mig med en väldig massa fritid, och en massa inspiration och kreativitet. Så jag köpte ett litet block, och lite pennor, och här kommer min första skiss på bloggen:Peace

3 kommentarer:

Unni sa...

Hahaha, ingen kommentar, eller haha, jo nu är det en kommentar, fint tor -.- haha

Snusmumrik sa...

Hehe.. jo vad sa jag om denna.. Den är, mörk, hemsk, välgjord och konstig, och lite äcklig.. Alltså konst..:P Du fick iaf mig att reagera (vet inte riktigt vad jag ska kalla reaktionen men)och allt som ger människor en reaktion är väl lyckat..:P hihi kram på dig tor

Tor sa...

Tack Naomi :) Wohoo jag gillar kommentarer! Bra konst skall framkalla känslor, och det gör ju denna uppenbarligen. Tack igen.

Kram